ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΑγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,


     Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζω στην νέα, αναβαθμισμένη και  επίσημη ιστοσελίδα του Παγκύπριου Συλλόγου Εγγεγραμμένων Τεχνολόγων  Ακτινολόγων & Ακτινοθεραπευτών (ΠΣΕΤΑΑ), η οποία και  θα αποτελεί το κύριο μέσο ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ των μελών του συλλόγου μας.


     Η ιστοσελίδα μας θα αποτελεί την πύλη ενημέρωσης για την νομοθεσία που διέπει το επάγγελμα μας, τα νέα του κλάδου μας, τις Ημερίδες-Συνέδρια-Εκδηλώσεις που διοργανώνονται από το σύλλογο μας αλλά και αντίστοιχους συλλόγους στο εξωτερικό καθώς και για επιστημονικές μελέτες και ερευνητικά προγράμματα του κλάδου.


     Μέσα από την πρώτη μας διαδικτυακή επικοινωνία  θα ήθελα να  ζητήσω  την αρωγή όλων των συναδέλφων στην προσπάθεια του συλλόγου μας  για την θεμελίωση του κλάδου μας  και την αλλαγή αντιμετώπισης  μας από υπαλληλικό προσωπικό  ,όπως θεωρούμασταν μέχρι τώρα, σε  επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό. Να είστε βέβαιοι ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προς τον σκοπό αυτό.


     Συνάδελφοι, τίποτα από όσα έχουν λεχθεί πιο πάνω δεν θα είναι εφικτά χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση σας.  Κύριο μέλημα του Διοικητικού  Συμβουλίου μας  είναι μέσα από την ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και την ΕΝΟΤΗΤΑ να οδηγήσουμε τον κλάδο μας μπροστά.  Εγώ και το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου είμαστε συνεχώς στο πλάι σας  και έτοιμοι  για την  αντιμετώπιση κάθε εμφανιζόμενης κατάστασης.


     Σας εύχομαι, σε αυτή την νέα αρχή που κάνουμε μαζί, ευχάριστη πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας  και καλή ενημέρωση.


                                                                                                     Με εκτίμηση,

                                                                                    

                                                                                               Θάσος Αθανασίου

                                                                                               Πρόεδρος ΠΣΕΤΑΑ